Check out our work

Het chemische fabriek “CARGILL BOTLEK” installeert een nieuwe KOH Reactor en installaties voor zijn hoofd product palm olie in de voedsel industrie. Het ontwerpen van leiding systeem in Autocad plant 3D secondairy staal / pipe supports en het genereren van isometrics. MTO worden gegenereerd en het verzorgen van opstellingstekeningen, valve lijst, line lijst en tie-in lijst. (opdrachtgever: VIRO ENGINEERING project basis (project naam : NOT2 ) (contact persoon: Tom Boot tel +0610529348)

Werkgever : Konnektus Het chemische fabriek “CABOT BOTLEK” installeert een nieuwe watergekoeld reactor voor zijn product carbon black. Het ontwerpen van leiding systeem in Autocad plant 3D secondairy staal / pipe supports en het genereren van isometrics. MTO worden gegenereerd en het verzorgen van opstellingstekeningen, valve lijst, line lijst en tie-in lijst. (opdrachtgever: TechnipFMC project basis (contact persoon: Ashish Ranjan tel +010 220 70 70)

Het petrochemische fabriek “ODFJELL” verbreed zijn destillatie capaciteit met nieuwe installaties en pijpleidingen. Het ontwerpen van leiding systeem in autoplant 3D secondairy staal / pipe supports en het genereren van isometrics. M.b.v een 3D fabriek scan worden meet en opname werkzaamheden uitgevoerd. MTO worden gegenereerd en het verzorgen van opstellings tekeningen, valve lijst, line lijst en tie-in lijst. (opdrachtgever: Fluor Engineering Antwerpen) project basis (project naam:DOBA CRUDE )

Het chemische fabriek “ASHLAND” verbeterd zijn product (cellulose dirivatives = cholesteric liquid crystalline) met nieuwe installties en pijpleidingen Het ontwerpen van leiding systeem in autoplant 3D en het genereren van isometrics. Pipe supports worden ontworpen. MTO worden gegenereerd en het verzorgen van valve lijst, line lijst en tie-in lijst. (opdrachtgever: Ashland Industrie Zwijndrecht project basis (project: diversen projecten)

Het opslagtankpark fabriek “RUBIS TERMINAL” wordt uitgebreid met een nieuwe 40 stuks opslagtanks en nieuwe installaties,pijpleidingen, bordressen , pompstations, truck loading stations en jettys. Het ontwerpen van leiding systeem in autoplant 3D en het genereren van isometrics. Secondairy staal en pipe supports worden ontworpen en layouts worden gemaakt. MTO worden gegenereerd en het verzorgen van valve lijst, line lijst en tie-in lijst. (opdrachtgever: Vicoma ) project basis (project: Rubis Terminal Europoort)

Het chemische fabriek “DUPONT” vernieuwd zijn product (teflon) capaciteit met nieuwe installaties en pijpleidingen. Het ontwerpen van leiding systeem worden in microstation getekend en de materialenlijst handmatig uitgevoerd. Het bijna dagelijkse uitvoeren van inmeten en opname werkzaamheden. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden worden 1 op 1 het uitvoerings pakket met de onderaannemer besproken. (opdrachtgever: Jacobs Engineering) project basis (project: dupont)

Het energie fabriek “ESSENT-EINDHOVEN” vernieuwd zijn warm water systeem met een warm water verdeelstation en nieuwe installaties en pijpleidingen Het ontwerpen van leiding systemen in autoplant 3D en het genereren van isometrics.. MTO worden gegenereerd en layouts worden gemaakt. (opdrachtgever: vissers & smith hanab) project basis


Het catalyst fabriek “SASOL” verbreed zijn capaciteit en product (chlorestic liquid crystalline) met nieuwe installaties en pijpleidingen. Het ontwerpen van leidingen worden in autoplant 3D verricht met zijn isometrics. Secondairy staal en pipe supports worden ontworpen en layouts worden gemaakt. MTO worden gegenereerd en speciale appendages worden geruime tijd alvorens besteld. P&ID worden ge-update tijdens het resultaat gerrichte process. (opdrachtgever: royal has koning Engineering) project basis (project: Meerkat engelhard)

Het chemise fabriek “PLANT-ONE” installeert een nieuwe Reactor en installaties voor zijn product carbon black (pilot project) Het opzetten en uitwerken van de gedetailleerde pijpleidingen ,het genereren van isometrics inclusief de bijbehorende pijp supports ,tie-ins ,trappen, bordessen, appendages/instrumentatie. Het verwerken in Autocad plant 3D (autodesk) Het dagelijks inmeten in het field en overleg met de project management afdeling civil en E&I. Werkvoorbereiding offerte opstellen en contractors aansturen en bijstaan. opdrachtgever: Plant-one Eotterdam de botlek project basis)

Het (nieuwe) chemische fabriek “EVERGROW” ontwikkeld zijn product (kunstmest en relevante zuren en chemicalien) wordt compleet ontworpen. Het ontwerpen van leiding systeem in cadworxs 3D secondairy staal /pipe supports en het genereren van isometrics. Layouts (werktekeningen), valve lijst, line lijst en tie-in lijst worden gemaakt P&ID worden ge-update tijdens het resultaat gerichte process. (opdrachtgever: Temco (ecophos) consulting Engineers in Belgie) project basis (project naam : EVERGROW )

Het chemische fabriek “EVAL” verbreed zijn product (ethylene vinyl alcohol copolymers) capaciteit met nieuwe installaties en pijpleidingen. Het ontwerpen van leiding systeem in autoplant 3D secondairy staal / pipe supports en het genereen van isometrics. Het bijna dagelijkse uitvoeren van inmeten en opname werkzaamheden. Layouts (werktekeningen), valve lijst, line lijst en tie-in lijst worden gemaakt P&ID worden ge-update tijdens het resultaat gerichte process. (opdrachtgever: Sweco Antwerpen) project basis (project naam : INEOS belgie)

Het farmaceutische fabriek “BAYER” verbreed zijn product capaciteit met een nieuwe reactor en pijpleidingen. Het ontwerpen van leiding systeem in autoplant 3D secondairy staal / pipe supports en het genereren van isometrics. Het bijna dagelijkse uitvoeren van inmeten en opname werkzaamheden. MTO worden gegenereerd en speciale appendages worden geruime tijd alvorens besteld. Het verzorgen van opstellings tekeningen, valve lijst, line lijst en tie-in lijst. (opdrachtgever: KH Engineering Antwerpen) project basis (project: Bayer antwerpen)

Het tekenen / ontwerpen van leiding systemen voor chemische en petrochemische installaties .Het ontwerpen van leiding systeem (isometrics) in Autocad . De fabricage wordt in hun eigen werkplaats per direct gefabriceerd. Werkgever : AIAT Group |

Het farmaceutische fabriek “BAYER” verbreed zijn product capaciteit met een nieuwe reactor en pijpleidingen. Het ontwerpen van leiding systeem in autoplant 3D secondairy staal / pipe supports en het genereren van isometrics. Het bijna dagelijkse uitvoeren van inmeten en opname werkzaamheden. MTO worden gegenereerd en speciale appendages worden geruime tijd alvorens besteld. Het verzorgen van opstellings tekeningen, valve lijst, line lijst en tie-in lijst. (opdrachtgever: KH Engineering Antwerpen) project basis (project: Bayer antwerpen)

Het packaging and blending fabriek “ASHLAND” verbeterd zijn product “valvoline lubricants” met nieuwe installties en pijpleidingen. Het ontwerpen van leiding systeem in autoplant 3D secondairy staal / pipe supports en het genereren van isometrics. MTO worden gegenereerd en het verzorgen van opstellings tekeningen, valve lijst, line lijst en tie-in lijst. (opdrachtgever: KH-Engineering) project basis (project: ashland dordrecht)

Het ontwerpen in 3D van pijpleiding systemen voor fabrieksinstallatie in autocad/autoplant 3D, het uitwerken van 2D basic- en detail tekeningen, pipe-supports en het genereren van Isometric’s en MTO’s. Het bijna dagelijkse uitvoeren van inmeten en opname werkzaamheden. Daarnaast het vervaardigen en aanpassen van P&ID’s. Gewerkte projecten : ASML veldhoven

Het firma "PETROGAS" is gespesialiseerd in het ontwerpen van gasinstallaties en reduceerstations installatie gemonteerd op skids. Het ontwerp van installatie en skids worden in cadworxs 3D verricht. Werk tekeningen en pipe supports worden verricht en MTO worden uigetrokken.

Het verrichten van constructie tekeningen van Tanks en tanks instalaties, piping layouts, supports en materialen lijst. Het ontwerpen van leidingen worden in Autocad en Solid edge 3D verricht en het genereren van staalberekeningen en uitzettingsproblematiek.

Het chemishe fabriek “MOLYMET” in BELGIE-GENT met hun eindproduct Molybdeen. Momenteel bouwen ze nieuwe installaties waar ze purox (zuiver molybdeenoxide) ontwikkelen. Het opzetten en uitwerken van de gedetailleerde pijpleidingen ,het genereren van isometrics inclusief de bijbehorende pijp supports ,tie-ins ,trappen, bordessen, appendages/instrumentatie. Het verwerken in Autocad (autodesk) Het dagelijks inmeten in het field.